Smartiq

Jouw standaard werkplek. Daar is over nagedacht!

Jouw werkplek wordt in blokken opgebouwd!

Standaard installeren wij Windows 10 met daarover een 4-tal schillen van applicaties en instellingen. Deze schillen staan beschreven en worden geautomatiseerd geïnstalleerd.
Dat is altijd snel en altijd op dezelfde manier.

Dit resulteert in een werkplek die goed werkt, snel is en door Smartiq goed te onderhouden en te beheren valt. Omdat wij dit al jaren overal op dezelfde manier doen is dit een bewezen methodiek.

Goed gedocumenteerd
Wij hebben de inrichting van de door ons beheerde systemen tot in detail gedocumenteerd. Vervolgens hebben we dit overal op dezelfde manier uitgerold. Dat is mooi, want dan weten we zeker dat dit altijd goed werkt! Zijn er wijzigingen of patches nodig in het ontwerp, dan voeren we deze integraal uit. Omdat wij de werkplek van top tot teen kennen kunnen we deze erg goed onderhouden en beheren.
Veel functionaliteit
Alle wensen van onze opdrachtgevers nemen we mee in ons ontwerp. Zodra een opdrachtgever bijvoorbeeld een extra functie wilt dan ontwikkelen en documenteren wij deze. Het leuke is dat deze extra functionaliteit daarna ook voor de rest van onze opdrachtgevers ter beschikking komt. En zo wordt de standaard werkplek steeds uitgebreider.
Bewezen stabiel
Van de werkplekken die Smartiq inricht wordt ervaren dat deze vlot werken en stabiel werken. Snel opstarten en niet vastlopen, dat is belangrijk want wachten op ICT kost jou geld. Mocht je apparatuur verouderd raken dan geven wij een seintje wanneer deze vervangen kan worden.
Previous
Next