Smartiq

Beheerde ICT diensten.

ICT totaaloplossingen die werken.

Alles wordt geregeld zonder dat u zich ergens druk over hoeft te maken.

Alles in eigen beheer

Alle diensten die wij aanbieden hebben wij in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan is dat wij niet afhankelijk zijn van grote partijen zoals Microsoft, Google of KPN. We hoeven dan ook nooit op deze partijen te wachten en kunnen zelfstandig onderhoud leveren.

Wij kunnen een totaaloplossing aanbieden voor uw gehele ICT. Hierdoor worden alle diensten op elkaar afgestemd en hoeft u zich nooit af te vragen waar een bepaald probleem thuishoort. Door diensten te bundelen kunnen we deze aanbieden op 1 factuur. U hoeft nooit over nieuwe technieken na te denken, wij houden de ontwikkelingen in de gaten en voeren deze in wanneer dit interessant voor u is, uiteraard altijd in overleg.

Werkplekbeheer

Netwerkbeheer

Wij bieden een standaard werkplek aan volgens een vast model, gebaseerd op Windows 10. Deze systemen zijn veilig, gebruiksvriendelijk en worden door ons actief beheerd. De werkplek is voorzien van een Office pakket, antivirus software en software om op afstand mee te kijken. Daarnaast beiden we een ruim assortiment van optionele software aan.

Om uw netwerk goed te laten functioneren leveren wij een NAS. Met deze NAS worden de volgende zaken gerealiseerd:

  • Uw data wordt in eigen beheer centraal opgeslagen
  • Uw data kunt u in eigen beheer vanaf het Internet synchroniseren met uw laptop, telefoon of tablet.
  • Uw data wordt gebackupped naar een 2e NAS bijvoorbeeld bij u thuis of in de Smartiq Cloud. Er kan hiermee tot meer dan een jaar aan data teruggezet worden.
  • Uw NAS wordt door ons gemonitord. Blijkt een backup te mislukken of een hardeschijf defect te raken dan zullen wij hier proactief op reageren.
  • U kunt met uw NAS centraal inloggen op uw werkplekken en overal uw profile mee naartoe nemen.

Zakelijk Internet

Wij bieden Internet aan via het ADSL- of glasvezelnetwerk van KPN. Wij kunnen uw internetaansluiting volledig ondersteunen en geven garantie op het modem en hebben toegang tot de KPN infrastructuur. 

Hierdoor kunnen wij zonder tussenkomst van KPN ondersteuning bieden. Bij een eventuele storing zorgen wij ervoor dat u snel weer online bent. Wij houden uw Internetaansluiting continue in de gaten, wanneer een aansluiting uitvalt weten wij dat vaak sneller dan u zelf.

Hosted email

Wij leveren ook email als Cloud-dienst. Wij dragen zelf zorg voor backups en spamfiltering. Hierdoor kunnen wij eenvoudiger uw wensen realiseren. Enkele mogelijkheden:

  • Synchroniseren email, agenda’s en contactpersonen tussen diverse apparaten zoals pc’s, laptops, telefoons en tablets.
  • Delen van mail en agenda’s met uw team.