Smartiq

Smartiq denkt met u mee

Heeft u een vraag, wilt u advies of heeft u een probleem op het gebied van ICT? Wij denken in oplossingen

Over Smartiq

Smartiq is een automatiseringsbedrijf voor het MKB, wij zijn het middelpunt voor alle ICT diensten bij onze opdrachtgevers. Bij ons staat centraal dat de klant alle ICT gerelateerde vragen bij onze servicedesk neer kan leggen, wij beantwoorden de vragen van de klant op basis van eigen expertise of expertise uit ons netwerk wanneer de benodigde kennis niet in huis is. Wij bieden diverse ICT diensten aan die we in het geheel van de klant opnemen en goed kunnen ondersteunen. Dit met het idee dat de opdrachtgever de ICT zorgeloos aan ons uitbesteed zodat de klant zich kan richten waar hij echt goed in is.

We willen dat alle bedrijven in Wijchen e.o. weten dat ze voor alle ICT vraagstukken bij Smartiq terecht kunnen en weten hoe ze met Smartiq in contact kunnen komen. Onze klanten moeten zich echt ontzorgd voelen en als eerste gedachte hebben om Smartiq te bellen wanneer ze een ICT vraag hebben. We willen ons netwerk verder uitbreiden zodat we nog beter in staat zijn om onze klanten te kunnen bedienen.

Onze werkwijze

  • Support op afstand: wij kijken mee op uw scherm en proberen uw probleem direct op te lossen.
  • Onze technische dienst: bij een storing kunt u uw computer bij ons inleveren ter reparatie (tegen gereduceerd tarief).
  • Op locatie: wij komen bij uw langs voor al uw ICT zaken.

CONTACT

Of vul het formulier in bij drukte. U wordt uiterlijk binnen 4 kantooruren teruggebeld. Wij zijn geopend op werkdagen van 9.00 – 17.00